• Trådlösa högtalare

  • För butik, restaurang & hotell

  • ENKEL INSTALLATION

Ljud & Bild koncept

Till butik, restaurang, café, hotell, gym och skola

Audio Pro Business är smarta trådlösa högtalare till butik, restaurang, café, hotell och övrig offentlig miljö som utnyttjar strömmen från skenorna som redan finns för att ge ström åt spotlights. Man slipper dyra kabeldragningar och inköp av förstärkare. Detta gör Audio Pro Business systemet kostnadseffektivt. Behöver man möblera om eller byta lokal så flyttar man enkelt systemet så man får ljudet dit man behöver det.

Systemet är designat för att ge ett premium ljud och samtidigt vara enkelt att installera. En komplett installation rör som om timmar och inte dagar.

Butik

Ljud & bild till butik

Rätt musik till rätt kunder. Musik ökar köplusten hos era kunder och bidrar till en ökad trivsel hos personalen. Det finns undersökningar som visar på så mycket som en försäljningsökning på upp till 14 %. Börjar man räkna på det så är investeringen i ett kvalitets ljud till butiken lätt att räkna hem.

Restaurang

Ljud & bild till restaurang

Att sitta på en restaurang och äta utan bakgrundsmusik påverkar hela matupplevelsen negativt. Vi samarbetar med Music in Brands och Royal Streaming som är mästare på att ta fram rätt skräddarsydd musik för just din restaurang så att varje mumsbit smakar som den ska:)

Café

Ljud & bild till café

Rockcafé eller en Glassbar. Varje typ av Café kräver sin musik för att fånga kunderna. Med ett ljud från Audio Pro Business är man hemma. Installerat på mindre än 2 timmar och inga klumpiga förstärkare. Trådlöst och enkelt!

Skola

Ljud och bild till skola

Med våra 15 år i branschen har vi hunnit installera en hel del ljud till skolor och gymnastiksalar. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt utrusning samt att installera. Det har blivit populärt med mobila system som man enkelt kan koppla in mikrofon i för tillfälliga evenemang.

Vi säljer och installerar Audio Pro Business i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg och Jönköping

SONAB AUDIO

System 9
Installationstips
Installation i Stockholm
Fråga om Sonab

KONCEPT

Butik
Restaurang
Hotell
Skola

KUNDSERVICE

Kontakt
Integritetspolicy
Finansiering
Nyheter

LJUD

Sonab Audio
Audio Pro

DISPLAYTEKNIK

Samsung
Philips
LG

NYHETER

Nu erbjuder vi även leasing via Wasa Kredit. Ett smart sätt att inte binda upp kapital i företaget.

OM OSS

Ljud & Vision erbjuder helhetslösningar inom trådlös ljudteknik till butik, restaurang och hotell. Slipp oflexibla och dyra kabeldragningar.

Logo Ljud & Vision
Trådlöst ljud till butik & restaurang
YouTube
Facebook
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Twitter
500px
Google+
Behance
Blogger
DeviantArt
Flickr
Google
MySpace
Slack
Snapchat
Tumblr
Vimeo
WhatsApp
Kontakta oss
Maila denna sidan
Skriv ut denna sidan
RSS Feed