• Trådlösa högtalare

 • För butik, restaurang & hotell

 • ENKEL INSTALLATION

Audio Pro Business

Trådlösa högtalare till butik, restaurang, café och hotell

Audio Pro Business är smarta trådlösa högtalare till butik, restaurang, café, hotell och övrig offentlig miljö som utnyttjar strömmen från skenorna som redan finns för att ge ström åt spotlights. Man slipper dyra kabeldragningar och inköp av förstärkare. Detta gör Audio Pro Business systemet kostnadseffektivt. Behöver man möblera om eller byta lokal så flyttar man enkelt systemet så man får ljudet dit man behöver det.

Systemet är designat för att ge ett premium ljud och samtidigt vara enkelt att installera. En komplett installation rör som om timmar och inte dagar.

Audio Pro Business Högtalare

  1 / 3
 • SP-3 Trådlös högtalare

  SP-3 är en aktiv högtalare med inbyggd mottagare som tar emot trådlöst ljud från TX-1 sändare. Digitala förstärkare gör att SP-3 kan jobba effektivt med låg energiförbrukning. När högtalarna inte används går de automatiskt i standby läge. Beroende på yta/spelbild krav spelar den på en yta om 20-50 kvadratmeter. Låt kunderna höra på ett premium ljud som ökar trivseln!

 • SUB-1 Trådlös Subwoofer

  Audio Pro Business SUB-3 har en kraftfull 100W digital förstärkare som ger rå styrka år det 10" baselement som sitter under den. Det ger en kraftfull, djup och snabb bas.
  SUB-3 Trådlös Subwoofer är den perfekta tillvalet till SP-3 trådlösa högtalare, med lika enkel installation. Subwoofern får automatiskt kontakt men Audio Pro Business nätverket. Bara plugga in strömmen och ni är klara att njuta av musiken.

 • VOL-1 Trådlös Volymkontroll

  VOL-1 Wireless master
  Denna, enkla att använda, master kontroll hanterar alla de olika ljudnivåerna och zonerna. Du kan ha olika ljudnivåer i olika delar av er butik, kontor eller restaurang.

 • TX-1 Trådlös sändare

  TX-1 trådlösa sändaren sänder på 1.9 GHz bandet och ger er en unik möjlighet att skapa en perfekt flexible ljudlösning för ert företag. Den kan kopplas till vilken källa som helst. Det kan vara t.ex en streaming box, smartphone, iPad, stereo eller nätverksspelare, eller till och med en TV. Sändaren behöver ingen installation. BARA PLUG & PLAY!

Fördelar med Audio Pro Business

 
Kostnadseffektivt
Där en traditionell installation med kabeldragning kan ta flera dagar och kosta er X antal installationstimmar, sätter vi upp detta systemet på bara några timmar. Man slipper även undan dyra förstärkare och mixrar som även tar plats och inte är så trevliga att se på. Ofta behövs det mindre antal högtalare eftersom vi kan placera ut dem i lokalen och på så sätt få en optimal ljudbild.
 
Anpassade Zoner
Audio Pro Business kan ha upp till 6 olika zoner med olika volym. I en butik skulle det kunna se ut så här: 65 % ljudvolym vid entén för att välkomna kunderna. 40 % inne i butiken där kunderna väljer varor, 30 procent i omklädningsrummen och 20 % vid kassan för att kunna föra dialoger.
 
Flexibelt
Lätt att flytta när man möblerar om och vill att ljudet ska vara på annat ställe i butiken. Man slipper ta in en kille för att dra om nya kablar. Behöver man byta lokal någon gång så tar man bara högtalarna med sig. Man betalar alltså aldrig för något man lämnar kvar.
 
Ökar köplusten
Audio Pro Business levererar ett extraordinärt ljud som engagerar kunderna. Det finns undersökningar som visar på att en Butik med ett proffsigt ljud ökar försäljningen med så mycket som upp till 14 %.

Ett av de absolut bästa trådlösa ljudsystemen till butik.

Köp Audio Pro Business

För en komplett installation krävs Sändare (TX-1), Trådlös volymkontroll (Vol-1) samt Högtalaren (SP-3). Basen är ett tillval men ger helt klart en extra dimension till ljudet. Man räknar generellt med ca 4 högtalare till 100 m ² men kan vara mindre i större lokaler med öppna ytor. Be om en offert nedan, så återkommer vi så fort vi kan.

Audio Pro Business
Audio Pro Business

SP-3

Högtalare

Audio Pro Business
Audio Pro Business

SUB-3

Baslåda

Audio Pro Business
Audio Pro Business

TX-1

Sändare

Audio Pro Business
Audio Pro Business

VOL-1

Volymkontroll

Vi säljer och installerar Audio Pro Business i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg och Jönköping

SONAB AUDIO

System 9
Installationstips
Installation i Stockholm
Fråga om Sonab

KONCEPT

Butik
Restaurang
Hotell
Skola

KUNDSERVICE

Kontakt
Integritetspolicy
Finansiering
Nyheter

LJUD

Sonab Audio
Audio Pro

DISPLAYTEKNIK

Samsung
Philips
LG

NYHETER

Nu erbjuder vi även leasing via Wasa Kredit. Ett smart sätt att inte binda upp kapital i företaget.

OM OSS

Ljud & Vision erbjuder helhetslösningar inom trådlös ljudteknik till butik, restaurang och hotell. Slipp oflexibla och dyra kabeldragningar.

Logo Ljud & Vision
Trådlöst ljud till butik & restaurang
YouTube
Facebook
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Twitter
500px
Google+
Behance
Blogger
DeviantArt
Flickr
Google
MySpace
Slack
Snapchat
Tumblr
Vimeo
WhatsApp
Kontakta oss
Maila denna sidan
Skriv ut denna sidan
RSS Feed